Skip to main content

Studietilbud og arrangementer

Nordisk barnebokkonferanse i Stavanger 1.-3. februar 2021

1.-3. februar 2021 arrangeres Nordisk barnebokkonferanse i Stavanger. Dette er en møteplass for alle som arbeider med barnelitteratur. Program og billetter blir lagt ut 2. november 2020. Les mer på konferansens nettside.

Presentasjoner fra Skolebibliotekkonferansen 2019

11. september 2019 ble Skolebibliotekkonferansen arrangert i Kristiansand. Tema for konferansen var Tverrfaglig samarbeid i møte med fagfornyelsen. Her kan du finne podkaster og presentasjoner fra konferansen.

Studer Skolebibliotekkunnskap ved Universitetet i Agder

Bachelorprogrammet i skolebibliotekkunnskap gir kunnskapar om skolebiblioteket som ressurs i elevane si fag- og allmenndanning, om barne- og ungdomslitteratur, om informasjonskompetanse og om utvikling av elevane sine lesestrategiar i arbeid med fagtekster og fiksjonstekster.

Nettstudium i samtidslitteratur for barn- og unge

Studiet er et nettbasert videreutdanningstilbud på deltid over to semestre, beregnet på formidlere som arbeider med barne- og ungdomslitteratur, for eksempel på bibliotek, i skole, eller andre steder. Studiet kan gjennomføres ved siden av full jobb. Les mer på Norsk barnebokinstitutt sin nettside.